top of page
lisa_alexanderson.jpg

OM LISA

Lisa är legitimerad psykolog sedan 20 år och arbetar utifrån en Kognitiv Beteendeterapeutisk inriktning. Hon är utbildad vid Stockholms Universitet och vid University of Queensland, Brisbane, Australien. 

Lisa inledde sin yrkesbana inom psykiatrin men har sedan länge jobbat inom privata verksamheter. Där har hon arbetat terapeutiskt med såväl individer, som med par och grupper.

Lisa har även erfarenhet från näringslivet, där hon under flera år varit ansvarig för People-frågor och strategisk HR på ett välrenommerat svenskt modeföretag. Under den tiden låg fokus på att lyfta just People-frågor på agendan, och att, tillsammans med det globala team Lisa rekryterade och ledde, utveckla processer och system inom HR samt att ansvara för bla coaching, konflikthantering och utbildningar i bland annat ledarskap, feedback och svåra samtal.

Idag driver Lisa sin egen verksamhet och erbjuder psykoterapi för individer och par, chefshandledning och coaching samt skräddarsydda föreläsningar och utbildningar för företag.  

bottom of page